ONZE VOORDELEN

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Eersteklas Ontwerp

Een fraai design draait niet alleen om inspiratie of een geweldig idee, het gaat evengoed over het begrijpen van de essentie van je wensen. Je kunt heel ver komen met een uitgebreide studie van de details van goed design, maar vaak is een handvol goed toegepaste elementen voldoende om tot een aansprekend resultaat te komen.

Mobiel Vriendelijk

Omdat veel mensen mobiele apparaten gebruiken om toegang te krijgen tot het internet, kan alleen een mobiele-vriendelijke website deze ervaring bieden.

WIE WE ZIJN

BREDE EXPERTISE

Als bureau kun je niet overal goed in zijn. Wij hebben er daarom voor gekozen om met specialisten te werken. We zijn een full service online marketingbureau, een echte specialist op het gebied van online marketing.
Haluu heeft een breed netwerk van partners met kennis uit verschillende onlinebranches zoals e-commerce en grafisch design, video experts, mobiele (web)applicaties, websites en nog veel meer. Door het bundelen van onze krachten zijn we bezig met datgene waar we goed in zijn. Wij zijn pas tevreden wanneer we een belangrijke positieve bijdrage kunnen leveren in het online succes van onze klanten.

ONS SPECIALISME

Onze Team Skills

Zie onze percentages aangegeven in de rechtertabel. Dit is een overzicht van ons specialisme binnen ons team.

Marketing Online

95%

SEO Expertise

93%

Grafisch Design

95%

Content Schrijven

85%